Un club din Danemarca a găsit soluţia să aibă spectatori la meciuri. Campionatul danez se va relua la finalul lunii mai

  • Jucătorii echipei daneze Aarhus vor fi susţinuţi de fani, în timpul meciurilor, prin videoconferinţe organizate de conducerea clubului cu ajutorul platformei Zoom
  • 4.000 de fani şi-au rezervat bilete la primul meci care va fi disputat pe 28 mai, în compania grupării Randers
  • Campionatul din Danemarca a fost suspendat la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus
200 afișări
Imaginea articolului Un club din Danemarca a găsit soluţia să aibă spectatori la meciuri. Campionatul danez se va relua la finalul lunii mai

Un club din Danemarca a găsit soluţia să aibă spectatori la meciuri. Campionatul danez se va relua la finalul lunii mai

Aarhus, a treia clasată din prima ligă din Danemarca, a găsit modalitatea de a-i avea pe suporteri alături de echipă în timpul meciurilor. Campionatul danez se va relua la finalul lunii mai, însă partidele se vor disputa cu porţile închise. Astfel, oficialii grupării Aarhus au pus la dispoziţia fanilor bilete online gratis pentru a participa la meciurile formaţiei prin intermediul videoconferinţelor. Cu ajutorul platformei Zoom, conducerea daneză va organiza mai multe videoconferinţe cu fanii, care şi-au rezervat tichetele virtual. Aceştia vor fi proiectaţi în timpul meciurilor pe ecranele mari din interiorul stadionului. 

Soren Hojlund, purtătorul de cuvânt al formaţiei Aarhus, a spus că până la acest moment s-au înscris 4.000 de suporteri pentru a participa la primul meci disputat de la reluarea sezonului, după cele două luni de pauză provocate de pandemia de coronavirus. Aarhus este programată să joace împotriva echipei Randers pe 28 mai. 

Şi liderul din prima ligă din Danemarca a invitat fanii la meci. Midtjylland vor difuza prima partidă pe ecranele mari din afara stadionului, iar suporterii se vor putea uita la meci din parcarea stadionului pe modelul drive-in.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici