Un cont de 211.000 de euro al lui Adrian Mutu, pus sub sechestru de procurorii italieni

Adrian Mutu figurează pe lista conducătorilor şi jucătorilor de club din Italia pe ale căror conturi a fost pus sechestru, în urma declanşării investigaţiei "Offside".

712 afișări
Imaginea articolului Un cont de 211.000 de euro al lui Adrian Mutu, pus sub sechestru de procurorii italieni

Un cont de 211.000 de euro al lui Adrian Mutu, pus sub sechestru de procurorii italieni (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

Gazzetta dello Sport informează că atacantul român (37 de ani), al cărui transfer la Fiorentina este anchetat de procurorii din Napoli, are pus sub sechestru asigurător o sumă de 211.000 de euro. Lista persoanelor cu cele mai semnficative conturi blocate arată astfel:

Hernan Crespo (antrenor la Modena, fost jucător la Parma şi Inter) - două milioane de euro, Alessandro Moggi (fostul impresar al lui Adrian Mutu) - un milion de euro, Diego Milito (fost atacant la Inter Milano) - 720.000 de euro, Antonio Nocerino (AC Milan) - 422.000 de euro, Ezequiel Lavezzi (PSG) - 400.000 de euro, German Denis (Atalanta) - 321.000 de euro, Adrian Mutu (ex-Fiorentina şi Inter) - 211.000 euro, Adrian Galliani (preşedinte Milan) - 240.000 euro.

Cazul numit "Offside" a început la Napoli în 2012, unde patru procurori au detectat o reţea în care sunt angrenate 35 de cluburi din Serie A şi B, precum şi peste 100 de persoane. Mecanismul fraudulos priva Statul italian de încasarea taxelor provenite din tranzacţiile comerciale privind transferurile de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici