Un copil de opt ani a murit în Franţa după ce a fost lovit de un puc la un meci de hochei pe gheaţă

Un băiat de opt ani a murit, duminică, în Franţa, după ce a fost lovit de un puc trimis în tribune la un meci de hochei pe gheaţă, a anunţat clubul care a organizat meciul, citat de AFP.

156 afișări
Imaginea articolului Un copil de opt ani a murit în Franţa după ce a fost lovit de un puc la un meci de hochei pe gheaţă

Un copil de opt ani a murit în Franţa după ce a fost lovit de un puc la un meci de hochei pe gheaţă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Incidentul a survenit sâmbătă seară la Dunkerque, la un meci cu Reims, contând pentru campionatul primei divizii, a doua ligă a hocheiului francez.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanţele accidentului, a declarat procurorul din Dunkerque, Eric Fouard.

Patinoarul care a găzduit meciul este echipat cu protecţie din plexiglas pe mijloc, dar nu şi pe părţi, a anunţat Fouard.

"Cu mare tristeţe anunţăm că micuţul Hugo a murit în această dimineaţă...Odihneşte-te în pace, micuţule înger!", a scris clubul Dunkerque pe Twitter.

Hugo a primit primele îngrijiri sâmbătă, la patinoar, iar apoi a fost transportat la spitalul din Dunkerque şi apoi la Lille, unde a încetat din viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici