Un fan a fost arestat la meciul Espanyol - FC Barcelona, după ce a intrat în stadion cu un pistol

Un suporter a fost arestat înaintea startului meciului Espanyol - FC Barcelona (0-3), din etapa a 35-a a campionatului Spaniei, după ce a intrat în stadion cu un pistol şi a tras un foc de armă, scrie Marca.

311 afișări
Imaginea articolului Un fan a fost arestat la meciul Espanyol - FC Barcelona, după ce a intrat în stadion cu un pistol

Un fan a fost arestat la meciul Espanyol - FC Barcelona, după ce a intrat în stadion cu un pistol (Imagine: AFP/ Mediafax Arhiva Foto)

Suporterul purta însemnele Barcelonei şi a intrat într-un sector ocupat de fanii lui Espanyol, pe stadionul Cornella El Prat. Acesta i-a provocat pe fanii rivalilor catalani stringând "Forca Barca", iar în momentul când mai mulţi suporteri au vrut să vină spre el a scos pistolul.

Cu toate acestea, ofiţerii de poliţie prezenţi la stadion au reuşit să-l aresteze repede, dar nu înainte ca acesta să apuce să tragă un foc de armă. Conform jurnaliştilor spanioli, arma utilizată de suporter nu era una letală, cel mai probabil cu gloanţe de cauciuc. Poliţia din Barcelona susţine că bărbatul înarmat prezenaţa semne vizibile de ebrietate.

Pe terenul de fotbal, Barcelona s-a impus în faţa rivalei Espanyol, scor 3-0, după ce Luis Suarez a reuşit o "dublă", în minutele 50 şi 87, iar Ivan Rakitic a înscris în minutul 76. În urma succesului, formaţia antrenată de Luis Enrique a redevenit lider în La Liga, cu 81 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, în timp ce Espanyol a rămas pe poziţia a noua în clasament, cu 50 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici