Un fan a pornit o strângere de fonduri ca să-l cumpere pe Messi de la Barcelona. Cât a obţinut în primele 5 zile

  • Un german a pornit o pagină de strângere de fonduri pentru ca VfB Stuttgart să-l cumpere pe Messi
  • Tim Artmann a setat ca obiectiv suma de 900 de milioane de euro
  • În primele 5 zile, a strâns doar ... 489 de euro
2187 afișări
Imaginea articolului Un fan a pornit o strângere de fonduri ca să-l cumpere pe Messi de la Barcelona. Cât a obţinut în primele 5 zile
Viitorul lui Leo Messi a aprins speranţe multor fani. Pentru prima dată există posibilitatea ca Messi să ajungă la un alt club. Manchester City este marea favorită, însă acest lucru nu a descurajat un fan al lui VfB Stuttgart. El a creat un anunţ pe un site unde sunt organizate strângeri de fonduri. Acolo, i-a încurajat pe fanii lui Stuttgart să doneze astfel încât Messi să poată fi cumpărat de echipa favorită.
 
Tim Artmann, cel care a avut iniţiativa, a setat ca obiectiv suma de 900 de milioane de euro. Suficientă astfel încât să-i fie plătită clauza de reziliere lui Messi şi salariul în primii 2 ani. Acesta a dezvăluit că există şi un plan B. Dacă obiectivul nu este atins înainte ca Messi să fie transferat la altă echipă, sumă obţinută la strângerea de voturi va fi donată în scopuri caritabile.
 
Între timp, fostul antrenor secund de la Barcelona e convins că Messi vrea neapărat să ajungă lângă Guardiola.
 
”Pe de-o parte, dacă Messi va pleca de la Barcelona, mi-ar plăcea să meargă să-şi aducă aminte de vremurile vechi cu oameni pe care îi cunoaşte deja şi alături de care a avut succes. Sper să meargă la Manchester City, o spun cu toată sinceritatea”, a declarat Juan Carlos Unzue, fost antrenor secund al Barcelonei.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici