Fostul antrenor al lotului de gimnastică al SUA, acuzat de agresarea sexuală a sportivelor, s-a sinucis

  • John Geddert, fostul antrenor al lotului de gimnastică al SUA, s-a sinucis
  • El era acuzat de 24 de infracţiuni printre care trafic de fiinţe umane şi agresiune
  • Fostul medic al lotului, Larry Nassar, este condamnat la închisoare pentru aceleaşi fapte
3736 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al lotului de gimnastică al SUA, acuzat de agresarea sexuală a sportivelor, s-a sinucis

Fostul antrenor al lotului de gimnastică al SUA, acuzat de agresarea sexuală a sportivelor, s-a sinucis

John Geddert era acuzat că şi-a transformat sala de sport într-un loc în care abuza gimnastele.

Să ştii că pe numele său erau 24 de acuzaţii, printre care trafic de persoane şi agresiune sexuală.

 Fostul antrenor trebuia să se prezinte la o instanţă de judecată de lângă Eaton, însă, a ales să-şi ia viaţa.

„Sperăm că aceste acuzaţii vor aduce o măsură de justiţie a unor prejudicii cauzate. Şi ne simţim încrezători în acuzaţiile pe care le-am făcut”, a spus procurorul general Dana Nassel.

John Geddert, în vârstă de 63 de ani, a fost antrenor principal al echipei olimpice de gimnastică feminină din SUA în 2012. Cu el antrenor, lotul a câştigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice în 2012. 

Fostul medic al lotului, Larry Nassar, a fost deja condamnat la închisoare pentru abuzurile făcute în trecut.

„John a fost cel mai bun prieten pentru Larry pentru că i-a dat o lume întreagă în care a putut să abuzeze atât de uşor. Voi doi, cu siguranţă, aveţi o semnificaţie amuzantă a prieteniei. Tu, John Geddert, meriţi să styai în spatele gratiilor chiar lângă Larry", spune Lindsey Lemke, una dintre victime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici