Un fotbalist a povestit cum a fost bătută soţia sa de fani: „Pentru mine, Dinamo a murit”

Sergiu Hanca (27 de ani) a oferit un interviu în presa din Polonia, unde a explicat cum soţia sa, Andreea, a fost agresată fizic şi verbal de către fanii lui Dinamo, echipă pentru care fotbalistul a evoluat în perioada 2016-2018.

301 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist a povestit cum a fost bătută soţia sa de fani: „Pentru mine, Dinamo a murit”

Un fotbalist a povestit cum a fost bătută soţia sa de fani: „Pentru mine, Dinamo a murit”

Hanca este legitimat, de la începutul anului, la formaţia poloneză Cracovia. El a povestit cum soţia sa, Andreea, a fost victima fanilor dinamovişti la ultimul său meci în tricoul formaţiei bucureştene. Incidentul a avut loc la partida dintre Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti, scor 4-1, disputată la 20 decembrie 2018, în runda cu numărul 21 din sezonul precedent al Ligii 1.

„A fost momentul să schimb ceva. Am fost trei ani la acea echipă. Am făcut un pariu cu un prieten. Dacă eu înscriam în acel meci, el plătea cina. Dacă nu marcam, eu plăteam. Şi am înscris. Andreea a fost bucuroasă şi a început să strige. Fanii au început să ţipe la ea, să o întrebe de ce e fericită, pentru că e 1-4. Le-a spus că e fericită pentru că soţul ei a înscris. Dacă nu e fericită când înscrie, atunci când să fie? Apoi au început să strige la ea: <Hei, de ce ţipi? Venim la tine, te batem!>. S-a terminat meciul, am mers la vestiar, iar ea mi-a scris ceva de genul <ne-au bătut!>. Eu am înţeles că echipa ne-a bătut, Astra a bătut Dinamo. Şi am spus <asta e, ăsta este fotbalul, am pierdut cu 4-1>.

Mi-a spus <nu, nu, ne-au bătut, m-au lovit>. Am întrebat-o: <cum adică te-au lovit?!>. Am mers la preşedinte, i-am explicat că fanii au fost foarte agresivi cu soţia mea, i-am spus că e în regulă acum, dar a fost afectată serios. I-am zis preşedintelui că vreau să se găsească o soluţie, iar contractul meu să fie reziliat în ziua următoare. Nu am vrut să mai stau într-un loc unde familia mea nu este în siguranţă", a declarat Hanca, pentru Po Gwizdku.

Andreea Hanca spune că a fost şocată de cele întâmplate, mai ales că făcea parte din grupul de suporteri care mergea constant alături de Dinamo la meciurile din deplasare: "A fost şocant pentru mine deoarece am crescut cu ei, cu fanii din galerie, mergeam peste tot, erau precum familia mea. Când au venit să mă bată, era ca şi cum ar fi intrat în casa mea şi ar fi vrut să mă rănească. Dinamo a fost familia noastră. De aceea a fost şocant".

Sergiu Hanca, care a declarat după incidentul din 2018 că "pentru mine, Dinamo a murit", a explicat că era foarte apropiat de fani înaintea acestui incident: "Jur că am dat într-un an la Dinamo aproximativ 200 de tricouri, am plătit pentru ele. După fiecare meci le ofeream toate tricourile, iar în ultimele jocuri am fost nevoit să joc cu tricouri mult mai mari, modificate, pentru că nu au mai avut dimensiunea mea".

Hanca a fost transferat de Cracovia în ianuarie 2019. Mijlocaşul s-a impus la formaţia poloneză, evoluând în 37 de partide din acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici