Un fotbalist din generaţia de aur explică de ce, în opinia lui, Ianis Hagi nu merită încă să fie titular

Ianis Hagi a fost rezervă în meciul disputat miercuri, 27 noiembrie, de echipa sa, Genk, în penultima etapă din grupele Ligii Campionilor, contra formaţiei FC Salzburg. Decarul echipei naţionale a României a intrat pe teren în minutul 79, la scorul de 3-0 pentru nemţi.

1781 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist din generaţia de aur explică de ce, în opinia lui, Ianis Hagi nu merită încă să fie titular

Un fotbalist din generaţia de aur explică de ce, în opinia lui, Ianis Hagi încă nu merită să fie titular

Partida s-a încheiat 1-4, iar Genk ocupă ultimul loc în grupa E, cu un singur punct adunat în cinci etape.

Campioana Belgiei a schimbat antrenorul, dar Ianis Hagi a rămas rezervă. Fostul internaţional Florin Răducioiu a vorbit despre situaţia fiului lui Hagi, care nu a prins primul 11 nici cu Hannes Wolf pe banca tehnică.

"Ianis Hagi sunt convins că încă nu merită să fie titular. Nu vreau să folosesc multe cuvinte acum pentru că nu are rost. În momentul de faţă nu merită să joace titular. Nu ştim ce se întâmplă în timpul săptămânii, nu ştim cum se antrenează.

A venit un nou antrenor, am înţeles că un german. Hai să îi dăm un pic de timp, câteva săptămâni lui Ianis Hagi să reuşească să îşi găsească într-un fel sau altul ritmul, intensitatea în antrenamente şi să îl convingă pe antrenor să joace titular.

Eu nu cred că lui Ianis Hagi îi lipseşte disciplina. E evident că ceva îi lipseşte din punct de vedere al calităţii şi cum se exprimă el în teren. Probabil îi trebuie o mai mare intensitate, mai multă răutate.

Nu vreau să îl critic foarte mult pe Ianis Hagi. Nu îmi permit pentru că îl cunosc foarte bine pe acest copil. Dar evident ne întrebăm de atâtea luni de ce nu reuşeşte să joace şi să se impună la echipa aceasta", a declarat Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici