Un hocheist român, medaliat cu aur la concursul de îndemânare, la Jocurile Olimpice de Tineret - GALERIE FOTO

Hocheistul român Eduard Căşăneanu (16 ani) a luat, joi, medalia de aur, în concursul de îndemânare, la Jocurile Olimpice de Tineret 2016, de la Lillehammer, din Norvegia.

1143 afișări
Imaginea articolului Un hocheist român, medaliat cu aur la concursul de îndemânare, la Jocurile Olimpice de Tineret - GALERIE FOTO

Un hocheist român, medaliat cu aur la concursul de îndemânare, la Jocurile Olimpice de Tineret - GALERIE FOTO (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Căşăneanu i-a depăşit, în clasamentul general, pe Sebastian Cederle, din Slovaica, şi Erik Betzold, din Germania. Hocheistul de 16 ani a fost al doilea în proba de viteză şi la precizia şutului, primul la agilitate şi al patrulea la rapiditatea şutului.

Mihaela Hogaş a adus prima medalie pentru delegaţia României, la patinaj viteză. 22 de sportivi reprezintă România la Jocurile Olimpice de Tineret 2016.

 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici