Un jucător al echipei Chelsea, arestat la ora 4 dimineaţă. Starul de pe Stamford Bridge a fost denunţat de un fotomodel

  • Callum Hudson-Odoi, jucătorul echipei Chelsea, a fost arestat duminică dimineaţa, la ora 4
  • Fotbalistul de 19 ani a invitat la el acasă o femeie, care ulterior a sunat la poliţie şi ambulanţă
  • Hudson-Odoi a fost diagnosticat cu noul coronavirus în luna martie
5470 afișări
Imaginea articolului Un jucător al echipei Chelsea, arestat la ora 4 dimineaţă. Starul de pe Stamford Bridge a fost denunţat de un fotomodel

Un jucător al echipei Chelsea, arestat la ora 4 dimineaţă, după ce a fost denunţat de un fotomodel - DE PUBLICAT

 

Callum Hudson-Odoi, atacantul echipei Chelsea, a ajuns duminică dimineaţa, la ora 4, în arestul poliţiei, după ce a fost denunţat de o femeie. Cei doi s-au cunoscut pe reţelele de socializare, iar jucătorul de 19 ani a trimis o maşină pentru a o aduce la el acasă, sfătuind-o să vină în lenjerie intimă. Potrivit The Sun, tânăra a sunat la ambulanţă şi la poliţie, acuzând că nu se simte bine. 

Hudson-Odoi, care a devenit primul jucător din Premier League diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus în luna martie, a fost arestat, iar femeie a ajuns la spital. 

Nu este primul caz de încălcare a regulilor de izolare. Kyle Walker, jucătorul echipei Manchester City, se confruntă şi el cu o problemă asemănătoare, după ce, la începutul lunii aprilie, a chemat acasă două dame de companie. Ulterior, fotbalistul antrenat de Pep Guardiola şi-a cerut scuze pentru acţiunile sale şi i-a sfătuit pe toţi să respecte măsurile date de autorităţi şi să stea acasă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici