Un jucător de la Astra e pozitiv cu coronavirus. Meciul cu Craiova a fost amânat

  • Un jucător de la Astra a fost testat pozitiv cu coronavirus după ce a acuzat o stare febrilăâ
  • Partida cu Universitatea Craiova din această seară a fost amânată de către LPF.
  • Craiova mai are nevoie de 4 puncte pentru câştigarea titlului în acest sezon.
425 afișări
Imaginea articolului Un jucător de la Astra e pozitiv cu coronavirus. Meciul cu Craiova a fost amânat

Un jucător de la Astra e pozitiv cu coronavirus

Jucătorul Ljubjan Crepulja a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Deşi cei de la Astra au primit la începutul săptămânii rezultate negative, Crepulja s-a simţit rău şi a decis să efectueze un nou test. Rezultatul a fost pozitiv astfel că partida cu Craiova din această seară a fost amânată.

 
„Nu e niciun fel de problemă, el a acuzat după ce primul test a fost negativ. A zis că ar fi avut temperatură, noaptea. Doctorul i-a spus să stea acasă, să nu mai vină la stadion. (...) S-a dus direct să facă alt test la un spital public. Se spune că rezultatul ar fi pozitiv. Trebuie să treacă o oră-două, sunt nişte etape până se confirmă, probabil se face un fel de contra-probă”, a declarat PR-ul Astra, Marian Dima. 
 
 
AUTORI
 
Sebastian Ujică şi Ciprian Bolan 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici