Un jucător de la Manchester City spune că Liverpool ar trebui să primească titlul în Premier League. „Trebuie să arătăm sportivitate"

  • Ilkay Gundogan spune că Liverpool ar trebui să primească titlul de campioană în Premier League.
  • Sezonul din Premier League este suspendat, iar el ar putea fi declarat chiar nul, din cauza pandemiei de coronavirus.
  • Liverpool are 25 de puncte avans în fruntea Premier League, cu nouă runde înainte de final.
310 afișări
Imaginea articolului Un jucător de la Manchester City spune că Liverpool ar trebui să primească titlul în Premier League. „Trebuie să arătăm sportivitate"

Un jucător de la Manchester City spune că Liverpool ar trebui să primească titlul în Premier League. „Trebuie să arătăm sportivitate"

Sezonul din Premier League este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, la fel ca aproape toate întrecerile sportive din Europa, iar finalizarea acestuia se află sub semnul întrebării.

Ilkay Gundogan, mijlocaşul lui Manchester City, ar fi de acord ca rivala Liverpool să primească titlul de campioană, având în vedere că echipa lui Jurgen Klopp are 25 de puncte avans în fruntea clasamentului, cu nouă runde rămase de disputat.

"Ar fi în regulă pentru mine dacă Liverpool ar primi titlul de campioană. Trebuie să arătăm sportivitate", a spus Gundogan, pentru ZDF.

Liverpool se află la doar două victorii distanţă de primul titlu în Anglia după 30 de ani, însă performanţa lor ar putea fi anulată de pandemia de coronavirus. Presa din Anglia scrie că sezonul ar putea fi declarat nul, iar o campioană să nu existe în acest sezon, dacă sezonul nu se va mai putea relua.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici