Un jucător de tenis de top a fost testat pozitiv pentru COVID-19 cu o zi înainte de a începe US Open

  • Peste 7.000 de teste au fost făcute înainte de începerea US Open 2020
  • Benoit Paire, cap de serie 17, a fost singurul sportiv cu rezultat pozitiv până acum
  • US Open 2020 începe luni în condiţii cu totul speciale
2437 afișări
Imaginea articolului Un jucător de tenis de top a fost testat pozitiv pentru COVID-19 cu o zi înainte de a începe US Open

Un jucător de tenis de top a avut rezultate pozitive pentru COVID-19 cu o zi înainte de a începe US Open

Asociaţia Americană de Tenis (USTA) a adoptat o politică foarte strictă de testare şi a impus protocoale comportamentale pentru jucători şi staff-ul lor.

Totul mergea foarte bine până duminică dimineaţă, cu o zi înainte să înceapă cel mai mare turneu de tenis din America, când Benoit Paire, un francez de 31 de ani, a devenit primul jucător care a avut rezultat pozitiv, scrie ABC News, citând un oficial al turneului.

Paire, cap de serie numărul 17, era programat să joace prima partidă marţi împotriva polonezului Kamil Majchrzak. El va fi înlocuit de spaniolul Marcel Granollers.

Până acum USTA a realizat peste 7.000 de teste pentru COVID-19 şi doar două au ieşit pozitive. Pe lângă Paire, al doilea rezultat pozitiv a fost al unui membru al staff-ului unui alt jucător.

Benoit Paire a jucat săptămâna trecută la un turneul Flushing Meadows, Western & Southern Open, dar s-a retras după ce a pierdut şapte game-uri consecutive şi nu s-a simţit bine.

Oficialii turneului încearcă să stabilească dacă Paire a intrat în contact cu alţi jucători, iar L'Equipe scrie că Richard Gasquet, Adrian Mannarino, Gregoire Barrere şi Edouard Roger-Vasselin, ceilalţi jucători francezi prezenţi al US Open, au fost rugaţi să se autoizoleze în camerele lor de hotel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici