Un jucător din Premier League donează tablete vârstnicilor afectaţi de coronavirus

Toby Alderwireld se alătură sportivilor care îşi manifestă solidaritatea în timpul pandemiei de coronavirus. Jucătorul lui Tottenham va dona tablete vârstnicilor afectaţi de COVID-19, scrie BBC.

53 afișări
Imaginea articolului Un jucător din Premier League donează tablete vârstnicilor afectaţi de coronavirus

Un jucător din Premier League donează tablete vârstnicilor afectaţi de coronavirus

Jucătorul lui Tottenham spune că vrea să aducă puţină bucurie în viaţa celor care trec prin momente dificile.

„Deja primim mesaje de la oamenii care au acum posibilitatea de a vorbi cu familiile lor şi ne spun că a fost un mare ajutor. Tatăl meu a contactat câteva spitale şi ne-au spus că au nevoie de tablete pentru cei izolaţi, în special cei vârstnici, care nu au un telefon. Aşa pot păstra o conexiune vizuală cu cei dragi, care ar fi imposibilă altfel. Îmi pare rău că nu pot ajuta pe toată lumea, dar fac tot ce pot. Dacă pot aduce puţină bucurie în viaţa lor, atunci e minunat”, a spus Toby Alderweireld, jucător la Tottenham, conform 5 Live's Euro Leagues show.

În Marea Britanie, ultimul raport arată că există aproape 20.000 de persoane infectate cu COVID-19, iar 1.228 dintre acestea şi-au pierdut viaţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici