Un luptător moldovean de MMA a decedat după ce a suferit un accident de motocicletă în Italia

Iuri Lapicus, un luptător profesionist de MMA, a murit la vârsta de 27 de ani, după ce a suferit un accident de motocicletă în Italia.

708 afișări
Imaginea articolului Un luptător moldovean de MMA a decedat după ce a suferit un accident de motocicletă în Italia

Sursa foto: Profimedia

Iuri Lapicus a concurat în promoţia ONE Championship, unde avea un palmares 2-2-1, iar per total ca profesionist un record de 14-2-1.

„Echipa ONE Championship are inima frântă din cauza dispariţiei tragice a lui Iuri Lapicus. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către cei dragi în acest moment dificil”, a declarat promoţia.

Luptătorul de MMA a fost până în comă luni, după ce s-a izbit cu motocicleta în vehiculul unei femei din Milano. După impact, a fost transportat cu elicopterul la spital. Starea sa s-a agravat pe parcursul nopţii şi a fost deconectat de la aparate.

Iuri s-a născut în Moldova dar a trăit în Italia. L-a provocat pe Christian Lee pentru centura mijlocie ONE în 2020 şi a pierdut prin TKO în primul tur.

Lapicus a pierdut ultima luptă, în august anul trecut, în faţa lui Zebaztian Kadestam într-un KO în prima rundă.

Între cele două lupte, Lapicus s-a luptat cu Eddie Alvarez, dar meciul a fost declarat no contest pentru că Alvarez l-a lovit pe Lapicus în ceafă şi a fost descalificat.

Lapicus i-a învins pe Shannon Wiratchai şi Marat Gafurov în 2019 şi 2020 în primele două lupte din ONE pentru a-şi câştiga şansa la titlu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici