Un meci de fotbal feminin a fost întrerupt după o bătaie izbucnită chiar pe teren | VIDEO

Meciul de fotbal feminin dintre echipele celor de la Standard Liege şi Anderlecht a fost umbrit de un eveniment şocant. Ultraşii celor două rivale s-au luat la bătaie chiar pe teren, partida fiind întreruptă la scorul de 1-0 pentru Anderlecht.

1291 afișări
Imaginea articolului Un meci de fotbal feminin a fost întrerupt după o bătaie izbucnită chiar pe teren | VIDEO

Un meci de fotbal feminin a fost întrerupt după o bătaie izbucnită chiar pe teren | VIDEO

Spectatorii obişnuiţi au părăsit urgent tribunele, iar jucătoarele s-au retras îngrozite la cabine. Forţele de ordine nu au fost prezente şi situaţia a durat mult până s-a calmat.

Conform presei belgiene, cele două grupări ar fi stabilit din timp ca această partidă să fie "terenul" de luptă. "În fotbalul feminin, jucătorii îşi repsectă adversarii şi totul e ghidat de fairplay. Aşa ceva nu ar trebui să existe într-o astfel de competiţie", s-a plâns unul dintre antrenori, conform nieuwsblad.be.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici