Un ministru francez, supărat după finala Cupei Mondiale: Ce face FIFA? E nevoie de respect pentru cei care au pierdut

După finala câştigată, argentinienii n-au fost fair-play cu „cocoşii”, iar capul răutăţilor este socotit Emiliano Dibu Martinez.

1256 afișări
Imaginea articolului Un ministru francez, supărat după finala Cupei Mondiale: Ce face FIFA? E nevoie de respect pentru cei care au pierdut

Un ministru francez, supărat după finala Cupei Mondiale: Ce face FIFA? E nevoie de respect pentru cei care au pierdut!

Finala mondială dintre Argentina şi Franţa a lăsat două echipe şi două ţări întregi în situaţii diferite. Suporterii sud-americani sărbătoresc non-stop de zile întregi, în timp ce europenii semnează petiţii.

Scenele de la finalul ceremoniei, cu portarul Dibu Martinez, care apoi s-a prezentat la petrecerea din autobuz ţinând în braţe o păpuşă cu chipul lui Kylian Mbappè, i-a stârnit pe francezi.

Bruno Le Maire, ministrul Economiei şi Finanţelor, a vorbit la microfonul Radio Sur şi a cerut măsuri din partea forului mondial. „Ce face FIFA? Sportul este, de asemenea, despre fair-play, să arăţi respect faţă de ceilalţi. Şi să arăţi respect faţă de cei care au pierdut”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici