Un nou meci perfect: Roger Federer s-a calificat în sferturile ATP Basel, după ce s-a impus fără probleme în faţa lui Radu Albot

Roger Federer (Elveţia; 3 ATP) îşi continuă parcursul la ATP Basel. Multiplul campion s-a impus fără probleme în turul secund al competiţiei, în faţa lui Radu Albot (Moldova; 49 ATP), în minimum de seturi. Scorul după o oră şi 4 minute a fost 6-0; 6-3.

648 afișări
Imaginea articolului Un nou meci perfect: Roger Federer s-a calificat în sferturile ATP Basel, după ce s-a impus fără probleme în faţa lui Radu Albot

Roger Federer s-a calificat în sferturile ATP Basel, unde l-ar putea înfrunta pe Stan Wawrinka

Federer a făcut un nou meci perfect, la fel ca în turul inaugural, când a trecut de o manieră clară de Peter Gojowczyk (Germania; 112 ATP).

Elveţianul a luat toate game-urile primului set; Radu Albot şi-a trecut în cont doar 12 puncte, într-o manşă terminată în 23 de minute. Situaţia s-a repetat în setul secund, când Federer a înregistrat două break-uri şi a închis partida cu 6-3.

În sferturile turneului, Federer îl va înfrunta pe învingătorul meciului dintre Frances Tiafoe (SUA; 48 ATP) - Stan Wawrinka (Elveţia; 17 ATP).

Alte rezultate înregistrate miercuri la ATP Basel:
Ricardas Berankis (Lituania; 70 ATP) - Pablo Andujar-Alba (Spania; 60 ATP) 6-1; 6-1
Laslo Djere (Serbia; 39 ATP) - Filip Krajinovic (Serbia; 46 ATP) 1-6; 4-6
David Goffin (Belgia; 13 ATP) - Marin Cilic (Croaţia; 23 ATP) 6-4; 6-4
Pablo Cuevas (Uruguay; 45 ATP) – Stan Wawrinka (Elveţia; 17 ATP) 3-6; 4-6
Frances Tiafoe (SUA; 48 ATP) - Daniel Evans (Marea Briatanie; 43 ATP) 6-4; 6-2

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici