Un om de afaceri chinez vrea să cumpere gruparea Liverpool

Omul de afaceri chinez Kenny Huang ar fi transmis conducerii clubului Liverpool o ofertă de cumpărare a grupării engleze, care are datorii mari şi ai cărei proprietari şi-au anunţat, în luna aprilie, intenţia de a o vinde, informează presa engleză.

14 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri chinez vrea să cumpere gruparea Liverpool

Un om de afaceri chinez vrea să cumpere gruparea Liverpool (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liverpool, grupare care îi are ca proprietari, de trei ani, pe americanii Tom Hicks şi George Gillet, are datorii de aproape 300 de milioane de euro.

Proprietarii clubului şi-au anunţat, la mijlocul lunii aprilie, intenţia de a vinde gruparea, din cauza datoriilor acumulate, preţul cerut fiind de aproximativ 800 milioane de lire sterline (847 milioane de euro), respectiv cu 300 de milioane de lire sterline mai mult decât preţul de cumpărare, plătit în 2007.

Kenny Huang conduce fondul de investiţii QSL Sports Ltd din Hong Kong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici