LIGA CAMPIONILOR  Un român va împărţi dreptatea la meciul Bayern Munchen - FC Barcelona

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la partida dintre Bayern Munchen şi Barcelona, din grupa E, a Ligii Campionilor, programată miercuri, 8 decembrie, de la 22:00.

385 afișări
Imaginea articolului Un român va împărţi dreptatea la meciul Bayern Munchen - FC Barcelona

Un român va împăţi dreptatea la meciul Bayern Munchen - FC Barcelona

Ovidiu Haţegan va fi ajutat de arbitrii asistenţi Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Andrei Chivulete.

Din camera VAR vor superviza partida italianul Paolo Valeri (arbitru VAR) şi francezul Jerome Brisard (asistent VAR).

Cele două echipe se întâlnesc într-un duel în grupa E din Liga Campionilor, din care mai fac parte Benfica şi Dinamo Kiev.

Bayern Munchen este deja calificată, după ce a câştigat toate cele 5 meciuri jucate până acum. Barcelona este pe locul 2 în grupă, cu 7 puncte şi are mare nevoie de un rezultat pozitiv, deoarece o victorie a celor de la Benfica Lisabona în faţa lui Dinamo Kyev ar putea să îi scoată pe catalani din competiţie.


Pentru Ovidiu Haţegan va fi a cincea partidă arbitrată în grupele Ligii Campionilor din acest sezon, după Inter – Şahtior 2-0, Atletico Madrid – FC Porto 0-0, Benfica – Bayern 0-4 şi Dinamo Kiev – Barcelona 0-1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici