Un site de chat video erotic vrea să sponsorizeze echipa americană de baseball New York Yankees

Stripchat le-a oferit celor de la Yankees suma 20 de milioane de dolari pentru a pune logo-ul pe mâneca tricourilor.

1087 afișări
Imaginea articolului Un site de chat video erotic vrea să sponsorizeze echipa americană de baseball New York Yankees

Un site de chat video erotic vrea să sponsorizeze echipa americană de baseball New York Yankees

New York Yankees, cea mai emblematică echipă de baseball din SUA, brand estimat a avea o valoare de aproximativ 5 miliarde de dolari, a promit o ofertă inedită de sponsorizare, având în vedere că din 2023 MLB (liga americană de baseball) a dat liber la reclamele pe uniformele de joc. Doar că ultima ofertă trebuie examinată cu o atenţie extremă, mai ales dacă vine din lumea industriei eros.

Site-ul de sex cam Stripchat a oferit 20 de milioane de dolari, pentru a-şi pune sigla pe mâneca bluzei albe cu dungi a echipei din Big Apple, în sezonul 2023. 

În acest moment, clubul din New York nici măcar nu a „marcat” numele stadionului (istoricul Yankee Stadium). Având în vedere că se estimează că Los Angeles Lakers a ajuns la un acord pentru o sumă de aproximativ 700 de milioane de dolari pentru a lipi logo-ul Crypto.com de Arena Staples Center, „diamantul” din New York înseamnă şi mai mulţi bani. 

Site-urile erotice, în căutare de vizibilitate

Site-urilor erotice sunt în disperată căutare de vizibilitate în lumea sportului. Motociclistul Josh Herrin, de exemplu, a concurat la Daytona 200 şi în MotoAmerica Supersport cu sigla OnlyFans (o altă platformă de conţinut erotic plătit).

De asemenea, Randy De Puniet a concurat în MotoGp sponsorizat de Playboy, iar Joe Francis a mers în Campionatul Britanic de Superbike cu o bicicletă pe care a apărut sigla PornHub, site porno care a încercat în repetate rânduri să-şi lipească imaginea de cea a echipelor de fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici