Un spectator a decedat în urma unui accident la raliul Dakar

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a decedat după ce a fost lovit de maşina unui concurent, sâmbătă, în timpul celei de-a şaptea etape a raliului Dakar, informează L'Equipe.

418 afișări
Imaginea articolului Un spectator a decedat în urma unui accident la raliul Dakar

Un spectator a decedat în urma unui accident la raliul Dakar

Spectatorul a fost lovit de vehiculul condus de francezul Lionel Baud, la kilometrul 82 al etapei, în Bolivia. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bărbat, ei constatând decesul acestuia.

Săptămâna trecută, un băiat în vârstă de 10 ani şi tatăl său de 34 de ani au fost grav răniţi într-un accident produs la prologul Dakar-2016, la Buenos Aires, când o maşină a ieşit de pe carosabil şi i-a lovit, incidentul ducând la întreruperea cursei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici