Un sportiv italian a fost depistat pozitiv, la un test antidoping, cu 11 substanţe interzise

Rugbystului italian Davide Vasta, component al formaţiei Catania din liga a treia divizie a ţării sale, i-au fost găsite în probele prelevate pentru un test antidoping nu mai puţin de 11 substanţe interzise sportivilor de performanţă, anunţă cotidianul italian Gazetta dello Sport.

379 afișări
Imaginea articolului Un sportiv italian a fost depistat pozitiv, la un test antidoping, cu 11 substanţe interzise

Un sportiv italian a fost depistat pozitiv, la un test antidoping, cu 11 substanţe interzise

Printre substanţele găsite în probele pe care sportivul le-a prelevat pentru testele antidoping se numără testosteron, nandrolon, mesterolon şi chiar o substanţă care ajută la dezvoltarea glandelor mamare. Sportivul de 24 de ani a fost suspendat preventiv şi urmează să-şi susţină punctul de vedere în faţa comisiilor de specialitate din Italia.

De asemenea, un alt coleg de-al lui Vasta, Davide Scuderi, a fost şi el testat pozitiv, tot la un control inopinat făcut când rugbyştii nu erau în timpul competiţiei. Proba luată de la Scuderi a scos la iveală doar două substanţe dopante.

TITLURILE ZILEI

Într-un comunicat dat publicităţii după ce s-a aflat de cei doi sportivi, clubul din Catania s-a declarat străină de astfel de practici şi condamnă cu fermitate comportamentul jucătorilor săi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici