Un stadion de la EURO 2008, din Austria, a fost transformat temporar într-o pădure/ VIDEO

Stadionul “Wörthersee”, din Klagenfurt, Austria, a fost transformat temporar într-o pădure, cu ocazia unei expoziţii care va avea loc în lunile septembrie şi octombrie.

845 afișări
Imaginea articolului Un stadion de la EURO 2008, din Austria, a fost transformat temporar într-o pădure/ VIDEO

Un stadion de la EURO 2008, din Austria, a fost transformat temporar într-o pădure

Potrivit ESPN, ideea îi aparţine artistului elveţian Klaus Littmann, care a lansat expoziţia intitulată “Pentru pădure: Atracţia nesfârşită a naturii”. În total, au fost plantaţi 300 de copaci pe teren, iar expoziţia va fi deschisă publicului la mijlocul lunii septembrie.

Klaus Littmann s-a inspirat de la artistul Max Peintner, care spunea, potrivit sursei citate, că “în 1970 se gândea că am putea privi natura nu doar în anumite zone speicifice, ci şi în atfel de arhitecturi, cum ar fi aceea a unui stadion”

Astfel, echipa de fotbal locală Austria Klagenfurt, care evoluează în liga secundă, a fost nevoită să se mute pe o arenă mai mică din apropiere până când expoziţia se va încheia, la finalul lunii octombrie.

Stadionul “Wörthersee” are o capacitate de 32.000 de locuri şi a fost lansat în anul 2007. Arena a găzduit partide de la Campionatul European din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici