Un star mondial sperie lumea: „Simt că voi muri foarte curând”

Mike Tyson, 56 de ani, a vorbit în podcastul său despre moarte şi despre bani.

3551 afișări
Imaginea articolului Un star mondial sperie lumea: „Simt că voi muri foarte curând”

Un star mondial sperie lumea: „Simt că voi muri foarte curând”

Iron Mike a spus, printre altele, în podcastul său: „Când mă privesc în oglindă, văd acele pete mici de pe faţa mea şi spun mereu că data scadenţei se apropie, foarte curând”.

Cuvintele lui Mike Tyson fac deja înconjurul lumii. Fostul campion la categoria grea, în vârstă de 56 de ani, le-a vorbit fanilor săi în podcastul său „Hotboxin with Mike Tyson”, adresându-se gazdei episodului, dr. Sean McFarland, un terapeut specializat în probleme de dependenţă şi traume.

Iron Mike este convins că timpul lui se scurge, deşi a adăugat apoi: „Vom muri cu toţii cândva, desigur”. Tyson a vorbit pe larg şi despre bani şi despre efectele secundare ale unui multimilionar:

„Când ai mulţi bani, nu te poţi aştepta ca cineva să te iubească cu adevărat. Crezi că eşti invincibil când ai mulţi bani, dar nu este adevărat”.

Şi, apoi, din nou un gând întunecat: „Banii nu ne fac imuni la o boală sau un accident. Banii nu te pot proteja. Te pot proteja banii când sari de pe un pod?”, a concluzionat el, lăsându-şi admiratorii într-o stare de nelinişte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici