Una caldă, alta rece: Luka Jovic a aflat că va fi tătic, după ce s-a ales cu dosar penal

  • Luka Jovic se numără printre jucătorii puşi la zid după ce nu a respectat perioada de carantină impusă de autorităţile din Serbia.
  • Jucătorul clubului Real Madrid a primit permisiunea de a pleca din Spania în ţara natală, acolo unde a semnat un acord că va rămâne în izolare la domiciliu.
  • Atacantul de 22 de ani nu a respectat carantina impusă şi s-a ales cu dosar penal.
377 afișări
Imaginea articolului Una caldă, alta rece: Luka Jovic a aflat că va fi tătic, după ce s-a ales cu dosar penal

Una caldă una rece: Luka Jovic a aflat că va fi tătic, după ce s-a ales cu dosar penal

Atacantul de 22 de ani nu a respectat carantina impusă şi s-a ales cu dosar penal.

Luka Jovic şi-a cerut scuze pe site-urile de socializare pentru fapta sa: „La Madrid mi-a ieşit testul negativ, de aceea am decis să călătoresc în Serbia, să ajut şi să îi sprijin pe oameni, mai ales să fiu aproape de familia mea, dar totul cu permisiunea clubului. Îmi pare rău dacă am făcut rău cuiva sau am pus pe cineva în pericol".

În plus, jucătorul clubului Real Madrid a vrut să îndulcească situaţia sa actuală şi a anunţat pe toată lumea că va fi tătic.

Iubita lui, fotomodelul Sofija Milosevic, este însărcinată. Aceasta a anunţat vestea la două zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 29 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici