Undă verde pentru US Open: Turneul se joacă în perioada 31 august - 13 septembrie

  • US Open va fi primul turneu major care se va desfăşura după pandemie.
  • Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a anunţat că US Open se va juca în acest an, în perioada 31 august - 13 septembrie.
165 afișări
Imaginea articolului Undă verde pentru US Open: Turneul se joacă în perioada 31 august - 13 septembrie

Undă verde pentru US Open: Turneul se joacă în perioada 31 august - 13 septembrie

US Open va fi primul turneu major care se va desfăşura după pandemie.

Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a făcut anunţul pe contul său de Twitter.

„US Opens se va desfăşura în Queens, NY, fără fani în tribune, în perioada 31 august - 13 septembrie. USTA (n.r. Asociaţia de Tenis din Statele Unite) va lua măsuri de precauţie extraordinare pentru a proteja jucătorii şi antrenorii, incluzând testele, curăţenia sporită, spaţiul suplimentar în vestiare şi cazare şi transport dedicată participanţilor”, a fost mesajul lui Andrew Cuomo.

Acum, organizatorilor nu le mai rămâne decât să-i convingă pe jucătorii de top să participe la competiţie.

Novak Djokovic, Rafael Nadal, Nick Kyrgios, Ashleigh Barty, dar şi Simona Halep s-au arătat îngrijoraţi de situaţia din Statele Unite ale Americii, unde până acum s-au înregistrat peste două milioane de cazuri de COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici