Ungaria a învins-o pe Croaţia, scor 2-1, în preliminariile EURO 2020

Ungaria a reuşit o performanţă importantă, duminică, învingând finalista Campionatului Mondial de anul trecut, Croaţia, scor 2-1, în preliminariile EURO 2020.

294 afișări
Imaginea articolului Ungaria a învins-o pe Croaţia, scor 2-1, în preliminariile EURO 2020

Ungaria a învins-o pe Croaţia, scor 2-1, în preliminariile EURO 2020

După ce au trecut la limită de Azerbaidjan, scor 2-1, în primul meci din preliminarii, croaţii, cu vedetele Modric, Rakitic, Perisic la lucru, au început bine duelul de la Budapesta, deschizând scorul în minutul 13, prin Ante Rebic, care a primit o pasă ideală în careu, de la Kramaric.

Maghiarii nu au cedat şi au obţinut egalarea în minutul 34, prin Adam Szalai, atacantul lui Hoffenheim, care a şutat din unghi, de lângă Lovren. Lovitura de graţie a ungurilor a venit în minutul 76, când Patkai a reluat cu capul în plasă, în urma unui corner.

Astfel, după performanţa remarcabilă de la Campionatul Mondial din Rusia, când a ajuns până în finală (pierdută contra Franţei, 2-4), Croaţia pare să nu se regăsească. Echipa lui Zlatko Dalic a încheiat ultima grupa din Liga Nauţiunilor din care a făcut parte, suferind şi un eşec usturător, 0-6 contra Spaniei.

Acum, croaţii ar putea emoţii şi pentru calificarea la Campionatul European din 2020, în momentul de faţă fiind pe locul patru în grupa E, în spatele Slovaciei, Ţării Galilor şi a Ungariei, care au acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj mai bun. Din grupă mai face parte şi Azerbaijan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici