UNGARIA-ROMÂNIA - TVR transmite meciul România - Ungaria

Partida Ungaria - România, meci al naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014, va fi transmisă în direct la TVR1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro, vineri, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

6658 afișări
Imaginea articolului UNGARIA-ROMÂNIA - TVR transmite meciul România - Ungaria

UNGARIA-ROMÂNIA - TVR transmite meciul România - Ungaria (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto Arhiva)

Reprezentativa de fotbal a României întâlneşte Ungaria începând cu ora 21.30, pe Stadionul "Ferenc Puskas" din Budapesta, meciul fiind comentat pentru telespectatorii TVR de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.

În aceeaşi zi, înainte şi după meci, Tudor Furdui analizează şansele românilor la CM 2014 în cadrul unui "Studio Fotbal", difuzat la TVR1, TVR HD şi TVR+.

Partida va fi prefaţată de o ediţie "România-Ungaria special", realizată de Marian Olaianos, program transmis de TVR1 şi www.tvrplus.ro, joi, 21 martie, de la ora 22.10. La "România-Ungaria special", Marian Olaianos şi Marius Mitran dedică peste 100 de minute de discuţii şi imagini istoriei recente a confruntărilor celor două naţionale.

TITLURILE ZILEI

Povestea celor mai spectaculoase întâlniri România - Ungaria, mai exact a partidelor din 1998, 1999, dar şi a celor două meciuri din 2001 va putea fi urmărită în ediţia specială amintită. Telespectatorii vor putea atunci revedea imagini de la prima noastră victorie împotriva Ungariei, pe 5 iunie 1999, dar şi de la prima victorie a tricolorilor la Budapesta, în octombrie 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici