Ungureanu - argint, Căprioriu şi Chiţu - bronz, la Openul de judo de la Oberwart

Sportiva Monica Ungureanu a cucerit, sâmbătă, medalia de argint la categoria 42 de kilograme, în timp ce Andreea Chiţu la 52, iar Corina Căprioriu la 57 de kilograme au câştigat medalia de bronz, la Openul de judo de la Oberwart (Austria).

141 afișări
Imaginea articolului Ungureanu - argint, Căprioriu şi Chiţu - bronz, la Openul de judo de la Oberwart

Ungureanu - argint, Căprioriu şi Chiţu - bronz, la Openul de judo de la Oberwart (Imagine: Marcela Dragan/Mediafax Foto)

Monica Ungureanu a câştigat grupa A, la categoria 48 de kilograme, iar în semifinale a trecut de turcoaica Dilara Lokmanhekim, însă în finală a fost învinsă de Ebru Sahin, tot din Turcia, cucerind astfel medalia de argint.

La 52 de kilograme, Andreea Chiţu a avut un parcurs similar în prima parte, câştigând grupa A, dar a pierdut prima luptă din semifinale, cu chinezoaica Yingnan Ma, după care a învins-o în disputa pentru medalia de bronz pe finlandeza Jaana Sundberg. La aceeaşi categorie, Roxana Ioancă a fost eliminată în primul tur al grupei D.

La categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a fost eliminată în finala grupei A, de sportiva Martina Lo Giudice (Italia), intrând în recalificări în care a învins-o pe nipona Tsukasa Yaoshida în prima luptă, şi pe Yang Liu (China) în cea decisivă pentru medalia de bronz. La aceeaşi categorie, Loredana Ohâi a fost eliminată în primul tur al grupei B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici