Unic şi irepetabil: Barcelona a fost călcată în picioare de Bayern cu 8-2

  • Bayern Munchen a câştigat cu 8-2 în sferturile UEFA Champions League cu Barcelona
  • Din 1946 nu mai primise Barcelona 8 goluri într-un singur meci şi din 1951 nu mai pierduse la o diferenţă de 6 goluri
  • Gerard Pique a anunţat după meci că mai mulţi jucători ar trebui daţi afară, inclusiv el
4614 afișări
Imaginea articolului Unic şi irepetabil: Barcelona a fost călcată în picioare de Bayern cu 8-2

Unic şi irepetabil: Barcelona a fost călcată în picioare de Bayern cu 8-2

Bayern a defilat împotriva Barcelonei în sferturile din Champions League. Au câştigat cu 8-2 şi au avut mai multe goluri decât au avut spaniolii şuturi.

Este cea mai aspră înfrângere din istoria catalanilor în UEFA Champions League.

Pentru Bayern au marcat Thomas Muller în minutele 4 şi 31, Ivan Perisic în minutul 22, Serge Ganabry - minutul 27, Joshua Kimmich - minutul 63, Robert Lewandowski -  minutul 82 şi Cutinho de două ori în finalul partidei în minutele 85 şi 89. De asemenea, pe tabelă în dreptul Barcelonei şi-a trecut numele şi Alaba care şi-a dat autogol în minutul 7. 

Pentru prima dată după 14 ani, nici Messi, nici Ronaldo nu sunt în semifinalele Champions League.

Bayern va juca în semifinale cu echipa câştigătoare dintre Manchester City şi Lyon. 

„O partidă oribilă, o senzaţie neplăcută. O ruşine. Acesta este cuvântul. Nu poţi să te prezinţi la meci într-un asemenea mod. Şi nu e nici prima, nici a doua, nici a treia oară. Cred că tot clubul trebuie să se schimbe. Şi nu vorbesc doar de antrenor, de jucători. Eu sunt primul care se oferă să plece”, a spus Gerard Pique la finalul partidei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici