Unirea Urziceni - Dinamo Bucureşti, scor 4-4

Formaţia Unirea Urziceni a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 4-4 (2-2), cu echipa Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I.

121 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni - Dinamo Bucureşti, scor 4-4

Unirea Urziceni - Dinamo Bucureşti, scor 4-4 (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Onofraş '2, Semedo '10, Bilaşco '70 (penalti), '90+4, pentru gazde, respectiv Bruno Fernandes '6 (autogol), Andrei Cristea '8, '63 (penalti), Torje '48.

1-0: N'Doye a ratat contactul cu balonul în urma unei centrări de pe partea stângă a lui Brandan, mingea a ajuns la Onofraş care a înscris, din plonjon, de la aproximativ opt metri, în stânga lui Dolha.

1-1: Bruno Fernandes a încercat să trimită spre propriul portar, care se deplasase mult în partea dreaptă, şi balonul s-a dus în plasă.

1-2: Marius Niculae a întors, cu capul, un balon la marginea careului de unde Andrei Cristea a şutat imparabil, din vole.

2-2: Moţi a respins slab, Semedo a preluat balonul pe piept, a avansat până la 17 metri şi a restabilit egalitatea cu un şut, pe jos, care l-a surprins pe Emilian Dolha, rămas fără replică.

În minutul 17, Brandan a pierdut un balon în marginea terenului, Torje a preluat balonul şi a ajuns la aproximativ 17 metri de poartă de unde a tras puternic, dar mingea a lovit bara transversală şi a ricoşat în teren.

2-3: Torje, tatonat de Brandan, a pătruns în careu şi a şutat, de la aproximativ 12 metri, lateral dreapta, la colţul lung al porţii lui Tudor.

2-4: Tudor a ieşit dintre buturi şi l-a agăţat pe Andrei Cristea, iar arbitrul Marius Avram a dictat penalti. Ousmane N'Doye a încercat să-i ia balonul din mână lui Cristea moment în care a avut loc un dialog aprins între cei doi, însă, în cele din urmă, fotbalistul senegalez a renunţat în favoarea colegului său, care a şutat în stânga lui Tudor, plecat pe direcţia balonului însă nu l-a putut devia.

3-4: Dolha a scăpat un balon la 10-11 metri lateral stânga, Bilaşco a interceptat însă a fost faultat de portarul grupării bucureştene iar "centralul" a dictat penalti; În urma acestei faze Emilian Dolha s-a accidentat la umărul drept şi a fost înlocuit cu George Curcă. Penaltiul a fost transformat de Bilaşco, atacantul ialomiţean trimiţând balonul în stânga lui Curcă, plecat pe colţul opus.

4-4: Bruno Fernandes a centrat de pe partea stângă şi, nemarcat, Bilaşco a înscris cu o lovitură de cap din colţul careului mic. După reuşita lui Bilaşco, managerul clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, s-a aruncat în iarbă de bucurie.

Unirea Urziceni: 74. D. Tudor - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 19. Brandan - 32. I. Apostol (10. Pădureţu '65), 18. R. Gomez - 17. Semedo, 25. Onofraş (14. Rusescu '65), 30. S. Frunză - 7. Bilaşco. Antrenor: Roni Levi.

Dinamo: 12. Dolha (36. Curcă '70) - 14. Molinero, 30. Zivny, 4. Moţi, 3. Pulhac - 29. N'Doye - 22. Torje, 8. Boştină (6. Rus '82), 10. Alexe (20. Ad. Cristea '75) - 17. An. Cristea, 9. M. Niculae. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: Galamaz '55, Ricardo '58, Frunză '84 / Moţi '32, Zivny '61, Torje '85, M. Niculae '90+2.

Arbitri: Marius Avram (centru) - Octavian Şovre, Mircea Orbuleţ (asistenţi) - Teodor Crăciunescu (rezervă).

Observatori: Romeo Paşcu, George Ionescu. Supervizor: Valentin Alexandru.

La partidă au asistat aproximativ 5000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 500 de susţinători ai echipei Dinamo.

În pauza meciului, fotbalistul Ianis Zicu a fost înjurat la încălzire de galeria echipei Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici