United Galaţi joacă un meci istoric în optimile UEFA Futsal Champions League

Echipa de futsal CS United Galaţi se confruntă sâmbătă, de la ora 14.00, în Kazakhstan, cu AFC Kairat Almatî, într-o partidă contând pentru optimile de finală ale UEFA Futsal Champions League.

360 afișări
Imaginea articolului United Galaţi joacă un meci istoric în optimile UEFA Futsal Champions League

United Galaţi joacă un meci istoric în optimile UEFA Futsal Champions League

Gălăţenii joacă în Kazakhstan cel mai important meci din istoria clubului şi printre cele mai importante din futsalul românesc la nivel de cluburi.

Campioana României a plecat încă de miercuri spre Kazakhstan cu totul lotul valid. Jucătorii lui Florin Ignat, care au trecut cu bine testele Covid 19, sunt hotărâţi să dea lovitura la Almatî.

„Ne bucurăm că am ajuns printre cele mai bune 16 echipe din Europa şi că în această fază, a optimilor de finală, ne vom măsura forţele cu un titan al futsalului, Kairat Almatî”, a spus Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei, înainte de plecare, menţionând totodată că gălăţenii îşi doresc să reprezinte cu cinste în această competiţie oraşul Galaţi, România şi futsalul românesc.

„Cred că este cel mai important meci din istoria clubului United Galaţi. Ce va fi? Nu ştim! Ştim totuşi că ne vom juca şansa până la capăt şi că vom da totul pe teren. Vrem, aşa cum am mai spus, să ne bucurăm de futsal, iar la final să ne uităm unii la ceilalţi şi să nu ne putem reproşa ceva”, a adăugat Ignat.

În drumul spre Almatî, CS United Galaţi a trecut de formaţiile Ashdod Dolphins (pe teren propriu, scor 1-0) şi BTS Rekord Bielsko-Biała (în deplasare, scor 6-3).

Confruntarea de sâmbătă va fi găzduită de „Nur-Aman Sport and Recreation Center” din Almatî şi va fi arbitrată de tandemul rus Vladimir Kadikov – Ivan Şabanov, informează frf.ro.

Programul complet al optimilor de finală ale UEFA Futsal Champions

League:

 

19 februarie

  • Inter FS – Prodexim Kherson
  • Barcelona – ACCS Asnières Villeneuve 92

 

20 februarie

  • Kairat – United Galaţi
  • MNK Olmissum – MFK KPRF Moscova
  • Benfica – MVFC Berettyóújfalu
  • Gazprom-Ugra Yugorsk – FK Vytis Futsal
  • Sporting CP – Era-Pack Chrudim

Duelurile din optimile de finală ale celei mai importante competiţii intercluburi din lumea futsalului se vor juca într-o singură manşă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici