Universitatea Craiova a învins Poli Iaşi şi a întrerupt şirul de 6 remize consecutive

Universitatea Craiova a învins marţi seara, în deplasare, pe ultima clasată, Poli Iaşi, la scor de neprezentare, întrerupând şirul de 6 remize consecutive.

392 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a învins Poli Iaşi şi a întrerupt şirul de 6 remize consecutive

Sursa foto: Mediafaxfoto

Politehnica Iaşi - Universitatea Craiova s-a încheiat marţi seara cu scorul de 0-3, în prima partidă a etapei a 21-a a Ligii 1. Gazdele ar fi trebuit să fie conduse de pe bancă de noul antrenor principal Andrei Cristea, însă acesta s-a infectat cu noul coronavirus.

De partea cealaltă, craiovenii nu au adus încă un nou antrenor, după despărţirea de Corneliu Papură, oaspeţii fiind coordonaţi de secunzii Octavian Benga şi Dragoş Bon.

Partida a fost dominată categoric de oaspeţi, care au avut 3-4 ocazii de poartă în prima jumătate de oră, culminând cu un şut al lui Bancu, respins de portar în bară. Deschiderea de scor a venit în minutul 27, Andrei Ivan fructificând din faţa porţii o pasă primită de la Bancu (0-1, min. 27). Oltenii au majorat scorul după doar 8 minute, prin Nistor, nu înainte ca în minutul 30 să fi luat din nou la ţintă bara porţii adverse (0-2, min 35). Prima repriză s-a încheiat cu craiovenii ratând încă 3 ocazii serioase de a înscrie.

Debutul reprizei secunde aparţine tot oaspeţilor, care după alte 3 ratări, izbutesc să ducă scorul la 0-3 (min. 57), după o colaborare perfectă între Baiaram şi Cîmpanu.

Ieşenii au avut un singur şut pe spaţiul porţii după pauză, prea puţin pentru a putea emite pretenţii în acest meci.

Moldovenii sunt la a 5-a înfrângere consecutivă şi etapa viitoare vor avea o nouă partidă dificilă, în deplasare la Sepsi.

Craiova îşi conservă locul pe podium şi aşteaptă paşii greşiţi ai primelor două clasate, FCSB şi CFR Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici