Universitatea Craiova-FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se joacă astăzi. Ora meciului

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ion Oblemenco”.

168 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova-FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se joacă astăzi. Ora meciului

Universitatea Craiova-FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se joacă astăzi. Ora meciului

Meciul va consemna debutul lui Victor Piţurcă în funcţia de manager general la Universitatea Craiova. Acesta a semnat contractul în luna august, însă a anunţat că îşi va începe activitatea abia de la 1 septembrie.

Numirea lui Piţurcă, dar şi numele adversarului i-au determinat pe fanii Universităţii Craiova să ia cu asalt casele de bilete. Încă de joi, clubul din Oltenia a anunţat că toate tichetele au fost epuizate, astfel că asistenţa de pe Stadionul Ion Oblemenco ar trebui să fie de aproximativ 30.000 de spectatori.

Partida le găseşte pe cele două echipe în zone diferite ale clasamentului, deşi ambele au ca obiectiv câştigarea titlului. Universitatea Craiova ocupă locul al treilea, cu 16 puncte, în timp ce FCSB se află pe poziţia 11, cu doar şapte puncte acumulate. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă şi-a ridicat moralul după victoria obţinută în ultima etapă, 2-1 contra lui FC Viitorul. Înaintea acesteia, FCSB înregistrase cinci eşecuri consecutive în campionat.

De la FCSB ar putea lipsi atacantul Harlem Gnohere, care ar avea kilograme în plus, şi noua achiziţie Cristi Manea, care ar fi în urmă cu pregătirea fizică. De asemenea, la Universitatea Craiova ar putea să evolueze Andrei Ivan, atacantul întors la formaţia din Bănie, după experienţele de la Krasnodar şi Rapid Viena.

"Nu cred că trebuie să fie emoţii. Din contră! Trebuie să fim fericiţi, lumea este dornică de spectacol, de rezultate bune. Am vorbit cu băieţii şi mai vorbesc, este un meci de fotbal. Eu vreau să jucăm şi cu acel entuziasm de a juca pe un astfel de stadion în faţa a 30.000 de spectatori", a declarat Victor Piţurcă, managerul general de la Universitatea Craiova, înaintea partidei cu FCSB.

"Mă bucur că întâlnesc asemenea adversari pentru că aşa devin şi eu mai bun. Pentru mine n-ar însemna nimic dacă l-aş învinge pe Piţurcă, ci pentru băieţi. M-aş bucura pentru jucători. Craiova este o echipă ultraofensivă", a spus şi Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici