Universitatea Craiova, învinsă în deplasare de ucrainenii de la Zorya Lugansk

Zorya Lugansk a învins joi seara Universitatea Craiova, în prima manşă a turului 3 preliminar din Conference League. Meciul s-a jucat la Lublin (Polonia) din cauza războiului din Ucraina.

1070 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova, învinsă în deplasare de ucrainenii de la Zorya Lugansk

Universitatea Craiova, învinsă în deplasare de ucrainenii de la Zorya Lugansk

Prima repriză a fost dominată de ucraineeni, care au încercat de la distanţă poarta lui Papp, fără succes însă. Oltenii au avut la rândul lor două ocazii în debutul meciului, dar fără mari emoţii pentru Zorya.

Craioveni încep mai energic repriza secundă şi Ivan cere penalty după un duel în careu cu Imerekov. Hanca a şutat apoi frumos cu un voleu din careu, dar pe lângă poarta gazdelor.

În minutul 56, Zorya a deschis scorul după o lovitură de colţ fructificată cu capul de Nagnoynyi, din marginea careului mic.

Pe final, oltenii au încercat un uşor forcing, soldat cu 2 cornee, rămase fără rezultat pe tabelă.

Universitatea Craiova revine învinsă din Polonia şi va avea nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a obţine calificarea în play-off-ul Conference League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici