Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi, scor 2-1

Echipa Universitatea Craiova a învins, duminică, la Drobeta Turnu-Severin, formaţia Politehnica Iaşi, scor 2-1 (0-0), într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I.

78 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi, scor 2-1

Andrei Prepeliţă, de la Universitatea Craiova, se buură după marcarea unui gol (Imagine din arhivă; Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

Pentru gazde au marcat Iliev '63 şi Prepeliţă '89, iar oaspeţii au punctat prin Straton '85.

Iliev a deschis scorul, în minutul 63, cu o lovitură de cap, din plonjon, de la 5 metri, după un corner executat de Mihai Costea, de pe partea dreaptă.

Straton a egalat în minutul 85, când Trică a faultat, Ignatov a executat lovitura liberă centrând în careu, de unde fundaşul formaţiei moldave, nemarcat, l-a învins pe Lung cu o lovitură de cap.

Cu un minut înaintea expirării timpului regulamentar de joc, Brăneţ a ieşit greşit la o centrare venită de pe partea stângă a ofensivei craiovene, iar Prepeliţă a trimis mingea în poartă, tot cu o lovitură de cap.

În minutul 43, Florin Costea a părăsit terenul, accidentat, după ce a suferit o entorsă la genunchiul stâng, în urma unui atac al portarului Brăneţ, în careul ieşenilor.

În minutul 48, Străuţ s-a accidentat la un duel cu Piţurcă, a părăsit gazonul şi a fost transportat la spital.

Universitatea Craiova: 21. Lung - 2. Bărboianu, 7. Găman, 4. Iliev, 17. Bălace - 28. Gângioveanu (3. Barbu '69) 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 10. Fl. Costea (27. Piţurcă '45+1) - 20. Dina (33. Trică '79), 9. M. Costea. Antrenor: Mark Wotte.

Politehnica Iaşi: 1. Brăneţ - 30. Străuţ (24. Straton '50), 29. Cuciula (8. Ignatov '77), 21. Mihajlov, 3. Costache - 18. Miclea, 7. Bârlădeanu, 5. Onicaş, 10. Cr. Constantin (11. Bujor '53) - 26. V. Negru, 17. Diarrassouba. Antrenor: Marian Dinu.

Antrenorul principal al oaspeţilor, Petre Grigoraş, nu a făcut deplasarea la Drobeta Turnu-Severin.

Cartonaşe galbene: Piţurcă '55 / Bârlădeanu '75, Straton '85.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central) - Cristian Nica, Zoltan Szekely (asistenţi) - Mugurel Vădan (rezervă).

Observatori: Alexandru Boc, Stan Prodan.

La meci au asistat aproximativ 13.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici