Universitatea Craiova pune în vânzare abonamente pentru Stadionul Ion Oblemennco

Clubul Universitatea Craiova a anunţat că începând de luni, de la ora 16.00, vor fi puse în vânzare abonamentele pentru turul sezonului 2010/2011, în care echipa craioveană va juca din nou partidele de pe teren propriu pe Stadionul Ion Oblemenco.

103 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova pune în vânzare abonamente pentru Stadionul Ion Oblemennco

Universitatea Craiova pune în vânzare abonamente pentru Stadionul Ion Oblemennco (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Preţurile vor fi următoarele: Peluze - 30 lei, Tribuna II - 60 lei, Tribuna I - 120 lei, Tribuna 0 - 180 lei şi Tribuna oficială Sector A şi B - 3.000 lei.

Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului. Gruparea craioveană a precizat că preţul abonamentelor va rămâne neschimbat pe tot parcursul turului ediţiei de campionat 2010/2011, indiferent de perioada achiziţionării.

Totodată, posesorii de abonamente din returul sezonului 2009/2010, în care Universitatea Craiova a evoluat la Drobeta Turnu Severin, vor beneficia de gratuitate, în aceleaşi zone ca şi abonamentul anterior, pentru turul de campionat 2010/2011.

Abonamentele eliberate la Craiova şi la Drobeta Turnu Severin pentru acest sezon, pe care Universitatea l-a început pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, sunt valabile pentru meciurile din acest tur ce vor fi disputate pe arena "Ion Oblemenco".

Biletele pentru partida FC Universitatea Craiova - FC Timişora, care va avea loc la 15 august, începând cu ora 22.00, se vor pune în vânzare luni, la ora 16.00, şi vor avea următoarele preţuri: Peluze - 5 lei, Tribuna II - 10 lei, Tribuna I - 15 lei, Tribuna 0 - 30 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici