Unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai FRHG a demisionat

Unul din cei doi vicepreşedinţi ai Fedraţiei Române de Hochei pe Gheaţă, avocatul Mihai Covaliu, a demisionat, vineri dimineaţă, din toate funcţiile pe care le ocupa, după şedinţa Biroului Federal care a avut loc cu o seară înainte.

64 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai FRHG a demisionat

Unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai FRHG a demisionat (Imagine: Mediafax Foto)

În afara funcţiei de preşedinte, Covaliu mai ocupa posturile de preşedinte al Colegiului Central de Arbitri, membru al Comisiei de Disciplină şi de membru al Comisiei Juridice.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, Mihai Covaliu, şi-a motivat decizia prin încălcări repetate ale Statutului Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă. "Din afară, lucrurile păreau că merg foarte bine. Se începuse cu schimbări la patinoar, dar sunt destul de multe hotărâri ale Biroului Federal care încalcă regulamentele şi nu doresc să girez cu prezenţa mea acolo. Numai în şedinţa de ieri (n.r. - joi seară) s-au luat vreo trei decizii care încalcă calcă în picioare statutul", a spus Covaliu.

Demisia lui Mihai Covaliu vine la mai puţin de 12 ore după ce membrii Biroului Federal au decis, cu opt voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere, demiterea secretarului general, Iuliu Becze, pentru "deficienţe grave în organizarea activităţii interne şi modul de lucru care a generat conflicte atât cu angajaţii federaţiei, cât şi cun membrii afiliaţi".

Surse din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă au precizat, pentru MEDIAFAX, că în cursul aceste zile este posibil să demisioneze şi Andrei Becze, fratele lui Iuliu Becze, fostul secretar general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici