Unul dintre fiii lui Iordănescu îi atacă pe "tricolori": "Practicanţii noştri de fotbal abia aşteptau să iasă de la EURO, să ajungă prin baruri, disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei"

Alexandru Iordănescu, unul dintre fiii fostului selecţioner Anghel Iordănescu, a postat, luni, după finala Campionatului European dintre Franţa şi Portugalia, un mesaj în care îi atacă pe foştii elevi ai tatălui său, despre care spune că ”abia aşteptau să părăsească Euro”.

5763 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fiii lui Iordănescu îi atacă pe "tricolori": "Practicanţii noştri de fotbal abia aşteptau să iasă de la EURO, să ajungă prin baruri, disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei"

Unul dintre fiii lui Iordănescu îi atacă pe "tricolori": "Practicanţii noştri de fotbal abia aşteptau să iasă de la EURO, să ajungă prin baruri, disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei"

Cu o prestaţie bună doar în meciul de deschidere, cu Franţa, România a fost eliminată de la Campionatul European după o înfrângere în faţa Albaniei (0-1), prima după 68 de ani, iar lumea fotbalistică a criticat în termeni duri prestaţia jucătorilor. Printre crtici se numără şi unul dintre fiii lui Anghel Iordănescu, Alexandru, printr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram.

Alexandru Iordănescu i-a comparat pe foştii elevi ai tatălui său cu Cristiano Ronaldo, jucător care s-a accidentat în debutul finalei cu Franţa şi a ieşit în lacrimi de pe teren: „Ce paradox. Jucător cu milioane de euro în conturi şi zeci de trofee plânge ca un copil în urma unei accidentări stupide în finala campionatului european, în timp ce practicanţii nostri de fotbal abia aşteptau să iasă de la EURO, să ajungă prin barurile autohtone, disperaţi după alcool şi petreceri ieftine cu femei fără atitudine, care nu au realizat nimic şi, întinzându-le Dumnezeu o mână, 'au reuşit' să se ridice la un nivel mediocru, de unde se cred mari fotbalişti. #savinasampania #neabatutalbania”, a scris Alex Iordănescu pe Instagram.

Aflată la prima participare la Campionatul European după opt ani, România nu a impresionat, reuşind contra performanţa de pleca prima din Franţa. La Euro, România a reuşit să obţină doar un egal, scor 1-1, cu Elveţia, fiind învinsă de Franţa (1-2) şi Albani (0-1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici