UPDATE Simona Halep va juca cu Daria Gavrilova în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal / Simona Halep şi Monica Niculescu, calificate în optimile probei de dublu ale turneului

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 5, va juca, miercuri dimineaţă, împotriva Dariei Gavrilova, din Australia, sportivă aflată pe locul 45 în lume, în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada), disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 2,4 milioane de dolari.

2192 afișări
Imaginea articolului UPDATE Simona Halep va juca cu Daria Gavrilova în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal / Simona Halep şi Monica Niculescu, calificate în optimile probei de dublu ale turneului

Simona Halep şi Monica Niculescu s-au calificat în optimile probei de dublu, la Montreal

Confruntarea de la Montreal, programată miercuri în jurul orei 03:30, va fi cea de-a treia dintre Simona Halep şi Daria Gavrilova. În 2015, Halep s-a impus în prima rundă la Indian Wells, scor 2-6, 6-1, 6-2, în timp ce sportiva australiancă originară din Rusia a ieşit victorioasă anul acesta, scor 6-3, 4-6, 6-3, în turul 2 al turneului de la Roma.

Monica Niculescu, în vârstă de 28 de ani şi aflată pe locul 61 în clasamentul mondial, o va întâlni, marţi, de la 21:00, pe Jelena Ostapenko (19 ani, locul 40 WTA) în primul tur al competiţiei de la Montreal. Dacă va trece de Ostapenko, Niculescu va juca în runda următoare cu Agnieszka Radwanska (locul 4 WTA, Polonia).

Proba de dublu, câştigată de perechea Halep-Niculescu

Perechea formată din Simona Halep şi Monica Niculescu a câştigat, marţi, meciul cu dublul Gabriela Dabrowski/Alla Kudriavţeva (Canada/Rusia), scor 6-3, 6-2, în prima rundă a turneului WTA de la Montreal, Canada.

Aflate la primul meci jucat împreună la dublu, Halep şi Niculescu s-au impus în doar 58 de minute. În primul set, cele două jucătoare din România şi-au pierdut serviciul o singură dată, însă au reuşit două break-uri, suficient cât să îşi adjudece primul act cu 6-3. În cel de-al doilea set, Halep şi Niculescu au servit excelent şi au mai reuşit încă două break-uri, scor 6-2.

Datorită acestui succes, dublul Halep/Niculescu şi-a asigurat un cec în valoare de 9.090 de dolari şi 105 puncte WTA.

În runda următoare, cea a optimilor de finală, Simona Halep şi Monica Niculescu vor juca împotriva unui cuplu din Ucraina, Katerina Bondarenko/Olga Savchuk. În primul tur, viitoarele adversare ale dublului din România au trecut, scor 6-2, 6-2, de Timea Babos şi Lucie Safarova (Ungaria/Cehia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici