Uriaşul care şi-a făcut curaj să voteze. Shaquille O'Neal face mărturisiri în ultimul său podcast

  • Shaq a câştigat patru titluri în NBA şi a fost votat MVP în 2000
  • Donald Trump a devenit preşedinte în 2016 datorită colegiului electoral
  • Deşi nu a votat până acum, Shaq a promovat candidaţi în mai multe alegeri locale
541 afișări
Imaginea articolului Uriaşul care şi-a făcut curaj să voteze. Shaquille O'Neal face mărturisiri în ultimul său podcast

Sursa foto: profimedia

Shaquille O'Neal a reuşit multe lucruri în baschet pe care le-ai putea considera imposibile, dar ceva important a lipsit din viaţa uriaşului până acum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This was a great day 18 yrs ago, miss you @kobebryant thanks @shawstrength @imrickafox @roberthorryofficial love u guys and #allmyteamates

A post shared by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on

Jun 22, 2020 at 8:12am PDT

Hall of Famer-ul Shaq făcut ceva ce nu mai făcuse niciodată până la 48 de ani: să voteze.

Până acum, sistemul electoral din Statele Unite i-a dat bătăi de cap lui Shaq, mai ales după ce, în 2016, Hillary Clinton a pierdut cursa pentru Casa Albă, deşi a câştigat votul popular.

Fosta vedetă a lui Lakers a recunoscut în cel mai recent episod al podcastului său că a votat prin corespondenţă în alegerile prezidenţiale.

Shaquille O'Neal: „Doamnelor şi domnilor, am o mărturisire. Ştiţi că îmi place întotdeauna să fiu sincer în podcastul meu. N-am votat niciodată până acum, America. Dar, acum fac toate aceste campanii de încurajare a votului, şi ştiţi că, dacă este un lucru care îmi displace, acela este să fiu ipocrit. Cu alte cuvinte, America, am votat pentru prima oară, şi mă simt bine!” 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici