VIDEO Urmaşul lui Ronaldo: La 11 ani, Ramell Carter joacă la Tottenham, dar este şi model, actor şi influencer

  • Ramell Carter are 11 ani şi este din Marea Britanie
  • Ramell joacă la Tottenham şi este deja sponsorizat de Nike
  • Pe langa fotbalist, Ramell mai este şi model, actor şi influencer
150 afișări
Imaginea articolului VIDEO Urmaşul lui Ronaldo: La 11 ani, Ramell Carter joacă la Tottenham, dar este şi model, actor şi influencer

FOTO: Instagram @ramelldo07

Mulţi fotbalişti au primit în ultimii ani titlul de „următorul Ronaldo” şi au dezamăgit, dar puştiul pe care o să ţi-l arăt chiar pare o versiune în miniatură a superstarului portughez. Ramell Carter are doar 11 ani, iar datorită trucurilor pe care le face cu mingea urmăritorii lui de pe Instagram l-au comparat cu Cristiano Ronaldo. Şi-a făcut chiar şi un brand asemănător cu al portughezului. Dacă Ronaldo e CR7, atunci Ramell e RC7. Cu siguranţă s-a inspirat de la idolul său şi când se antrenează. Ronaldo alerga pe bandă în piscină, iar Ramell aleargă pe bandă cu mingea la picior.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine training 💨💥 Comment down below your favourite skill 👇🏽

O postare distribuită de Ramell Carter 🇬🇧🇯🇲 (@ramelldo07) pe

Apr 29, 2020 la 7:44 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time hitting the Akka 3000 clean 💯🔥 #TeamNike #TeamJD

O postare distribuită de Ramell Carter 🇬🇧🇯🇲 (@ramelldo07) pe

Mai 23, 2019 la 7:48 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡⚡⚡ @nikelondon @nikefootball @jdofficial

O postare distribuită de Ramell Carter 🇬🇧🇯🇲 (@ramelldo07) pe

Mai 1, 2019 la 7:26 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici