US OPEN: Dragostea din Tei - dedicaţie specială pentru Halep la finalul meciului cu Shelby Rogers

Simona Halep a primit o dedicaţie specială la finalul meciului cu Shelby Rogers, după ce în tribunele arenei Arthur Ashe s-a auzit melodia "Dragostea din Tei" a trupei O-zone, sportiva română fiind plăcut surprinsă de iniţiativa organizatorilor.

1325 afișări
Imaginea articolului US OPEN: Dragostea din Tei - dedicaţie specială pentru Halep la finalul meciului cu Shelby Rogers

US OPEN: Dragostea din Tei - dedicaţie specială pentru Halep la finalul meciului cu Shelby Rogers

"Nu mă aşteptam la aşa ceva, am auzit-o şi mi-am dat seama de melodie, pentru că atunci când a apărut eram copil şi chiar o ştiam şi o cântam mereu", a spus Halep după meci.

Aflată la primul ei meci în nocturnă la US Open, Simona Halep a avansat în optimile turneului american, după un meci relativ uşor împotriva lui Shelby Rogers, urmând să joace luni cu Sabine Lisicki, din Germania.

"A fost un pic dificil să încep meciul, vremea a fost diferită, luminile diferite - nu mai este lumina de zi, ci este lumina becurilor - şi a fost puţin greu să mă acomodez, dar după 3-4 ghemuri am început să-mi dau drumul la joc, să lovesc mingea şi să-mi găsesc ritmul", a spus Halep.

TITLURILE ZILEI

Halep se simte mai relaxată şi spune că ştie ce are de făcut în acest an la US Open, în comparaţie cu anul trecut.

"Anul trecut a fost mai dificil. Anul acesta e mai multă linişte în jurul meu, mă simt bine. Nu mai ascult la tot ce se vorbeşte în jurul meu, ascult doar ce îmi spune antrenoul şi echipa mea, ce trebuie să fac în teren şi mă concentrez pe astea. Aşa e perfect", afirmă românca.

Fapt neobişnuit, a mărturisit ea, chiar se uită şi la meciurile din turneu, la televizor: "Nu ştiu de ce. În mod normal nu mă uit la televizor când sunt la hotel. Dar săptămâna asta am stat tot timpul pe ESPN, ascultându-l pe antrenorul meu şi urmărind meciurile. Nu ştiu de ce, dar asta am făcut".

Antrenorul lui Halep, australianul Darren Cahill, este unul din comentatorii de tenis de la postul american ESPN, care transmite exclusiv meciurile de la US Open. Cahill a lipsit de la antrenamentul Simonei desfăşurat cu două ore înainte de meciul cu Rogers.

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale US Open, ea egalându-şi cea mai bună performanţă din carieră la Grand Slam-ul american, înregistrată în 2013. Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări, după un meci de o oră şi şapte minute, disputat în turul al treilea al competiţiei. În optimi, Halep o va întâlni pe Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24, în optimile de finală ale US Open, după ce sportiva germană a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Barbora Strycova din Cehia, locul 42 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici