US OPEN - Halep: Deşi am venit fără prea mari aşteptări, simt că am şanse la acest turneu

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, după calificarea în optimile de finală ale US Open, că, deşi a venit fără prea mai aşteptări la New York după rezultatele slabe înregistrate pe zgură şi pe iarbă, simte că are şanse la acest turneu de Grand Slam.

1062 afișări
Imaginea articolului US OPEN - Halep: Deşi am venit fără prea mari aşteptări, simt că am şanse la acest turneu

Halep: Deşi am venit fără prea mari aşteptări, simt că am şanse la acest turneu

"A fost o primă săptămână bună pentru mine. Am venit fără aşteptări, după Roland Garros şi Wimbledon nu mă gândeam că o să am rezultate bune aici. Dar sunt în a doua săptămână şi mă simt fericită. Mă simt încrezătoare, simt că am şanse la acest turneu", a afirmat românca.

Halep a spus că i-a fost dificil la începutul meciului cu Shleby Rogers, deoarece evolua pentru prima dată în nocturnă pe arena principală a complexului de la Flushing Meadows. "Nu am jucat foarte bine. A fost pentru prima dată când am jucat în sesiunea de seară şi nu am simţit mingea la începutul meciului. Este o diferenţă mare între a juca seara şi a evolua ziua. Şi vremea a fost mai rece azi, au fost condiţii diferite. Dar apoi mi-am găsit ritmul şi am început să fiu din nou agresivă. A fost bine la final", a explicat ea.

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale US Open, ea egalându-şi cea mai bună performanţă din carieră la Grand Slam-ul american, înregistrată în 2013. Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări, după un meci de o oră şi şapte minute, disputat în turul al treilea al competiţiei.

În faza următoare, românca va evolua cu Sabine Lisicki (Germania), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici