US Open: Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în sferturile de finală

  • Jucătoarele române de tenis Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat meciul de luni seară, de la US Open.
  • Cele două s-au calificat în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Flushing Meadows.
  • Româncele au învins în optimi cuplul alcătuit din canadianca Leylah Annie Fernandez şi neo-zeelandeza Erin Routliffe.
314 afișări
Imaginea articolului US Open: Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în sferturile de finală

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au impus în 3 seturi, cu 6-1, 4-6, 6-2 la capătul a două ore de joc. Niculescu şi Ruse au început în forţă, cele două câştigând primul set cu un categoric 6-1.

Setul secund a fost mai echilibrat. Sportivele din România au condus cu 3-0 şi părea că se îndreaptă spre câştigarea în mod categoric a meciului. Fernandez şi Routliffe au revenit surprinzător de la 4-2, adjudecându-şi setul cu 6-4.

În decisiv, Niculescu şi Ruse au revenit la forma din primul set, punându-şi în dificultate adversarele care au salvat 7 mingi de break, cedând însă două game-uri pe propriul serviciu, suficient pentru românce să câştige setul şi meciul.

Niculescu şi Ruse vor primi pentru performanţa de a se fi calificat în sferturile de finală ale competiţiei, un premiu de 93.000 dolari americani şi 430 puncte WTA.

Ele ar putea să întâlnească în sferturi pe Raluca Olaru, care face pereche cu Nadiya Kichenok şi se va lupta în noaptea de luni spre marţi, pentru un loc în sferturi, cu perechea alcătuită din Alexa Guarachi (Chile) şi Desirae Krawczyk (SUA), favorite numărul 7 ale turneului newyorkez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici