Usain Bolt, în centrul unui scandal în Marea Britanie. Cel mai bun sprinter din istorie a plecat dintr-un club fără să plătească

Usain Bolt (32 de ani) se află în centrul unui scandal, în presa tabloid din Anglia, după ce a petrecut o noapte în club, în Londra, şi a refuzat să plătească după ce s-a terminat petrecerea. Fostul sprinter nu a apucat să fugă, pentru că angajaţii localului au acţionat la timp.

271 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt, în centrul unui scandal în Marea Britanie. Cel mai bun sprinter din istorie a plecat dintr-un club fără să plătească

Usain Bolt, în centrul unui scandal în Anglia

Bolt ar fi vrut să plece din club la ora 5 dimineaţa, susţine The Sun, fiind escortat de garda sa de corp spre maşină. Un membru al locaului l-a luat la întrebări şi a venit cu un POS la jamaican, insistând ca acesta să plătească nota. Eforturile au fost în zadar însă. Potrivit The Sun, Bolt, clătinându-se, ar fi refuzat, lăsându-i cu ochii în soare pe reprezentaţii clubului.

Cel mai bun sprinter din istorie şi deţinătorul recordului all-time la suta de metri (9,58 secunde, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008), Usain Bolt s-a retras din altletism în 2017 şi a încercat să devină fotbalist, însă nu i-a mers prea bine şi a renunţat la noul proiect din viaţa sa.

Jamaicanul a dat probe în Australia, la Central Coast Mariners, dar a fost anunţat că nu va fi oprit în lot. De curând, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a anunţat că e interesat să-l aducă în România: "Ar fi extraordinar să-l putem lua. Doar să stea în stadion sau să se plimbe prin oraş, prin Botoşani, ar fi un câştig colosal. Visăm! Nu-l mai face nimeni fotbalist, nici măcar Botoşaniul, care salvează de la Ongenda în sus. Mă puneţi pe gânduri! Chiar mă gândesc să-i fac o ofertă. Am să pun pe cineva să-l caute, vă promit!", declara omul de afaceri din Botoşani, la finalul lunii ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici