Usain Bolt vrea să concureze până la Campionatele Mondiale din 2017

Atletul jamaican Usain Bolt a declarat că vrea să concureze până la Campionatele Mondiale din 2017, de la Londra, informează L'Equipe.

65 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt vrea să concureze până la Campionatele Mondiale din 2017

Usain Bolt (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Medaliat cu aur în proba de ştafetă 4x100m cu Jamaica la Jocurile Commonwealth, de sâmbătă, de la Glasgow, Usain Bolt a afirmat că vrea să-şi continue cariera până la Campionatele Mondiale din 2017.

"Am spus că mereu că vrea să mă retrag după Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, dar cred că pot să mă duc până la Campionatele Mondiale din 2017, de la Londra. Sunt foarte fericit că am făcut tot ce voiam în acest sport. L-am întrebat pe Michael Johnson de ce s-a retras când era în top. Mi-a răspuns că nu mai avea ce să câştige. După ce ai obţinut tot ce ţi-ai dorit, nu poţi face altceva decât să te retragi", a declarat Bolt, citat de L'Equipe.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici