UTA Arad profită de lipsa antrenorilor la FCSB şi câştigă cu 3-1 pe teren propriu

  • După înfrângerile surprinzătoare ale echipelor Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti,din etapa a 29-a, FCSB s-a înscris şi ea pe lista formaţiilor, deja calificate în play-off-ul, victime ale adversarelor din a doua jumătate a Superligii.
  • Bucureştenii au pierdut cu 3-1 (1-1) partida cu UTA Arad.
750 afișări
Imaginea articolului UTA Arad profită de lipsa antrenorilor la FCSB şi câştigă cu 3-1 pe teren propriu

Sursa foto: Facebook/UTA Arad

FCSB a jucat fără un antrenor principal pe bancă, în condiţiile în care Leo Strizu a demisionat, iar Mihai Pintilii este suspendat.

Bătrâna Doamnă a condus din minutul 14, când Tamm şi-a învins imparabil propriul portar, după o acţiune frumoasă a gazdelor, pe flancul stâng.

Florinel Coman a egalat peste doar 3 minute şi s-a intrat la vestiare cu scorul de 1-1.

Postolachi, intrat în minutul 57, a majorat scorul pentru UTA la 2-1, la doar 7 minute după schimbare, după ce a primit o pasă filtrantă în careu de la Idriz Batha.

Olandezul Desley Ubbink a închis socotelile în minutul 78, când a înscris pentru 3-1 şi pentru toate cele 3 puncte şi un total de 27 în acest sezon, pentru UTA, cu care urcă pe locul 14.

FCSB rămâne pe locul 3, cu 54 de puncte, şi întrerupe un şir de 7 victorii consecutive obţinute în deplasare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
uta arad,
fcsb,
superliga

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici