UTA - FCSB – remiză cu 4 cartonaşe roşii în 11 minute, în Cupa României

  • Cel mai intens meci al zilei de miercuri în Cupa Românie s-a jucat la Arad, între UTA şi FCSB.
  • Ultima partidă a serii s-a încheiat 2-2 (1-1), cu 4 cartonaşe roşii şi golul egalizator marcat în al patrulea minut suplimentar de joc.
1075 afișări
Imaginea articolului UTA - FCSB – remiză cu 4 cartonaşe roşii în 11 minute, în Cupa României

UTA-FCSB – remiză cu 4 cartonaşe roşii în 11 minute, în Cupa României

Arădenii au deschis scorul repde, în minutul 7, prin tânărul Pop (17 ani), dar FCSB a egalat prin Radunovic, în minutul 22.

La reluare, Radaslavescu a prins un şut frumos din marginea careului şi a adus oaspeţii în avantaj (1-2, min. 48).

În minutul 83 meciul a luat o turnură stranie. Rachid Bouhenna a primit două cartonaşe galbene în doar câteva secunde, după ce a tras de timp, ca mai apoi să aplaude ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru.

Minutul 88 a adus eliminarea la bancă a lui Andrei Chindriş de la UTA, pentru exact aceleaşi motive ca şi în cazul lui Bouhenna.

În primul minut suplimentar de joc, Risto Radunovic a făcut un fault de galben, al doilea, care i-a adus eliminarea.

Peste alte trei minute, Octavian Popescu faultează neglijent, aproximativ în aceeaşi zonă ca Radunovic, şi primeşte şi el al doilea galben.

Profitând de superioritatea numerică, UTA a egalat în ultimul minut suplimentar de joc, al şaptelea, obţinând in extremis un punct, în prima etapă a fazei grupelor din Cupa României.

În clasamentul grupei conduce FC Botoşani, cu 3 puncte.


Celelalte rezultatele de miercuri, 19 octombrie


Unirea Slobozia – FC Voluntari 0-1 (0-0) (Grupa B)
Vadim Raţă 55

Gloria Buzău – AFC Botoşani 0-1 (0-0) (Grupa A)
Mailat 53 (p)

CS Ocna Mureş – Chindia Târgovişte 1-0 (1-0) (Grupa D)
Alexandru Giurgiu 33 (p)

AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova 0-2 (0-1) (Grupa D)
Vătăjelu 12, Găman 89 (p)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici